Een site maken


MOMENTEEL TIJDELJK ONBESCHIKBAAR

Je wilt dus een site maken?
Dan ben je hier op het juiste adres,laten we eraan beginnen.

Als het bouwen van een site je wat afschrikt met de moeilijke programmeertalen die je moet intoetsen, heb ik het wat makkelijker voor je gemaakt gewoon hier wat gegevens wat invullen maar

Klaar?Nu alleen volgende gegevens invullen.(Als je hieronder niets ziet moet je nog even wachten)


1 Vul hier de titel van je site in:
2 Vul hier de sleutelwoorden in voor je site :
3 Vul hier je naam in :
4 Vul hier je email adres op :
5 Schrijf hier wat je op je site wilt onder de titel, gebruik de knoppen als je een opmaak wilt geven aan je site,er zal dan wat code verschijnen waar je niets meer aan hoeft te doen, gebruik anders ook geen speciale tekens zoals <,>, "... in je site.ook daarvoor is speciale code voor nodig.

Belangrijk: Na een regel moet je altijd de 'Nieuwe regel'-knop gebruiken, anders komt alles op een lijn te staan!!!
Als je link of foto gebruikt zie dat je niet 2 keer http:// hebt staan en dat link verwijst naar een plaats op een site en niet op de harde schijf, als dat iets is wat je later mee upload dan kunt je gewoon de bestandsnaam invullen. In dat geval zul je waarschijnlijk de foto niet zien wanneer je hier klaar bent maar pas waneeer je het op je webspace staan hebt.

Andere lettergroote:
(Je moet de Nieuwe regel knop gebruiken na elke regel)

6 Klik hier en je site wordt gemaakt Je kunt dit altijd doen als voorbeeld of je kunt het dan op het venster dat dan laad op het menu bovenaan bestand en dan opslaan als drukken .Als dit dan je beginpagina is moet je de bestandsnaam index noemen. En het is best dat je de derde keuze van opslaan als type menu neemt in het opslaan als venster(Het pijltje naar beneden klikken dat links naast de annuleren knop is daar kies je Webpagina, alleen HTML (*.htm,*.html) )

Meestal geeft provider(Waar je op inbelt) wel wat webruimte weg, dan heb je als je een site maakt een bepaald adres zoals:
http://home.mijnprovider.be/mijnlogin/index.htm of http://www.mijnprovider.be/mijnlogin/index.htm informeer bij de site val je provider (bv http://www.mijnprovider.be)of je webruimte krijgt en het adres dat je hebt.en kijk ook naar het ftp adres van je provider.Indien je dat niet krijgt kun je er vragen op geocities.

Als je het hebt opgeslagen kun je het bij de site van je provider of geocities. zien dat hoe je het op het internet zet.
Vergeet dan ook niet de eventuele foto's of andere pagina's die je mee wilt publiceren mee 'up te loaden'(mee publiceren op het internet)(indien je die zonder http:// enzo links of foto's gemaakt hebt).

Klaar!


Copyrigted by Jan van den Boom | This page is part of the Jvdboom.com website | Start hier: Home